2017-03-01 15:22:00

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (EDP)

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2017-03-01 15:22:00 Timestamp ID : 1488381720

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1-3-2017 

Στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος (EDP), συμμετέχει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μ. Γεωργιάδης, ο οποίος έφθασε σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Γεωργιάδης θα μιλήσει στις εργασίες της συνόδου και συγκεκριμένα στο προεδρικό meeting. Στην ατζέντα της συνεδρίασης θα βρεθούν τα μείζονα ζητήματα που φορούν την ΕΕ, όπως η ανεργία, η απασχόληση, τα θέματα ενέργειας και το μεταναστευτικό.

Να σημειωθεί, ότι ο κ. Γεωργιάδης έχοντας την ιδιότητα του αντιπροέδρου του (EDP), θα έχει την ευκαιρία να αναφερθεί στην πορεία της αξιολόγησης, γεγονός πολύ σημαντικό για την χώρα μας γιατί από αυτό εξαρτάται το μέλλον της χώρας,αλλά και η συνοχή ολόκληρης της ευρωζώνης.

Η Ένωση Κεντρώων, θα αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης, “από την πρώτη στιγμή, είπαμε  με έμφαση πως  πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις να χτυπηθούν τα φαινόμενα παθογένειας και μετά να ζητάμε ρύθμιση χρέους και ευεργετικά μέτρα. Η κυβέρνηση με αποκλειστική ευθύνη οδηγεί τα πράγματα στα άκρα  και τιμωρεί ουσιαστικά τους Έλληνες πολίτες”.