2017-04-15 15:46:00

ΜΗΝΥΜΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ : Πάνω η πατρίδα κάτω τα κόμματα, Αυτό πρέπει να γίνει σύνθημα όλων μας. Η Ενωση Κεντρώων εύχεται χρόνια πολλά σε όλους και ο αναστάς Χριστός να φωτίσει όλους, μας γιατί περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν.

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2017-04-15 15:46:00 Timestamp ID : 1492271160

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14-4-2017

Στο μήνυμα του για το Άγιο Πάσχα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εύχεται χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες, τους νέους και τις νέες και τους απανταχού της γης ομογενείς.

Ο κ. Λεβέντης στην δήλωση του τονίζει:

"Βρισκόμαστε στην 7η χρονιά μνημονίων και λιτότητας και ο Ελληνικός λαός υποφέρει και βασανίζεται. Ιδιαίτερα οι νέοι αναχωρούν στο εξωτερικό αρκετοί, ενώ όσοι μένουν είναι άνεργοι ή αμείβονται με εξευτελιστικές αμοιβές. Αλλά και η τρίτη ηλικία υποφέρει και αυτή, αφού οι συντάξεις έχουν κοπεί κατά το ήμισυ και πλέον με ένα κόστος ζωής που διαρκώς αυξάνει. Τα κόμματα αντί να  τρώγονται και να κάνουν θεατρικές παραστάσεις στη Βουλή, οφείλουν με αίσθημα ευθύνης να συνεννοηθούν. Πάνω η πατρίδα κάτω τα κόμματα, Αυτό πρέπει να γίνει σύνθημα όλων μας. Η Ενωση Κεντρώων εύχεται χρόνια πολλά σε όλους και ο αναστάς Χριστός να φωτίσει όλους, μας γιατί περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν.