2017-07-03 16:08:00

Δευτερολογία Βασίλη Λεβέντη στην Ολομέλεια της Βουλής, 3 Ιουλίου 2017

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2017-07-03 16:08:00 Timestamp ID : 1499098080

Τα κυριότερα  σημεία της δευτερολογίας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων: 
“Στο κρίσιμο ζήτημα των μεταρρυθμίσεων και των επενδύσεων αναφέρθηκε στην δευτερολογία ο κος Λεβέντης, λέγοντας ‘μία κυβέρνηση 153 βουλευτών δεν μπορεί να φέρει επενδύσεις’, κανένας σοβαρός επενδυτής δε θα φέρει τα χρήματά του σε μία χώρα που κινδυνεύει κάθε μέρα τα χάσει την δεδηλωμένη.

Φανταστείτε ο κος Σακελλαρίδης και η κα Κατριβάνου να μην είχαν παραδώσει τις έδρες τότε η κυβέρνηση θα είχε καταρρεύσει. Δεν είναι αυτές συνθήκες για επενδυτές.

Η απόφασή μου να στηρίξω την κυβερνητική επιλογή για τη ν κυβερνητική αναλογική, είναι αίτημα της Ένωσης Κεντρώων 50 χρόνια, για να αλλάξει σελίδα η χώρα και να πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας. Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο μεγάλος δημόσιος τομέας και η απουσία μεταρρυθμίσεων, εάν προσθέσουμε ότι και ένα μεγάλο μέρος του δημοσίου κρύβεται τότε το πρόβλημα μεγαλώνει.

Σε μία χώρα που δεν κάνεις αξιολόγηση και δεν βρίσκεις τους αργόμισθους σε υποχρεώνουν να τα ξεπουλήσεις όλα και έτσι πουλάμε κοψοχρονιάς τα πάντα. Πιστεύετε ότι χωρίς επενδύσεις θα βγούμε από τα μνημόνια; Εάν το πιστεύετε, τότε μείνετε όσο θέλετε στην εξουσία. Το πολιτικό σύστημα ευθύνεται για το χάλι της χώρας».