2017-07-26 13:39:00

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2017-07-26 13:39:00 Timestamp ID : 1501076340

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26/7/2017

Στις αγορές βγήκαμε γιατί διαφορετικά θα πτωχεύαμε. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν καλά στην κυβέρνηση. Χρωστάμε του Σαμαρά το ομόλογο. Θα πτωχεύαμε, εάν μέχρι τη Δευτέρα δεν πληρώναμε το ομόλογο.

Εάν λοιπόν, δε βγαίναμε στις αγορές πώς θα πληρώναμε; Το ομόλογο είναι με αγγλικό δίκαιο, αυτό σημαίνει, ότι το κεφάλαιο και ο τόκος είναι κλειδωμένα, δεν μπορεί να χαριστεί ούτε ένα ευρώ.

Υπάρχει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και οι δυο έχουν διαπράξει έγκλημα και για αυτό δε λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, υψηλά επιτόκια, αγγλικό δίκαιο και στοχευμένη επικοινωνιακή τακτική. Δανειστήκαμε με 4,6% επιτόκιο τη στιγμή που δανειζόμαστε από τον μηχανισμό με 1,2%. Εάν δε γίνουν μεταρρυθμίσεις, εάν δε γίνουν επενδύσεις, εάν δε σταθεί η οικονομία στα πόδια της, η χώρα προοπτική δεν έχει.

Η κυβέρνηση αρέσκεται να λέει πάντα την μισή αλήθεια, που είναι χειρότερο και από το μεγαλύτερο ψέμα. Ας μην πανηγυρίζουν λοιπόν στο Μέγαρο Μαξίμου και ας μας πουν, πόσο θα κοστίσει στους Έλληνες φορολογουμένους, η απροετοίμαστη έξοδος της χώρας στις αγορές.