2017-08-01 20:34:00

Ομιλία Βασίλη Λεβέντη στην Ολομέλεια της Βουλής, 1-8-2017

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2017-08-01 20:34:00 Timestamp ID : 1501619640

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – 1/8/2017

Μιλώντας ο κ. Λεβέντης στην Ολομέλεια της Βουλής, αναφέρθηκε στα θέματα της παιδείας και της επικαιρότητας.

Για το άσυλο: ‘Είμαστε υπέρ του ασύλου, γιατί είναι το αποκούμπι των φοιτητών στα ζητήματα ασυδοσίας και αυταρχισμού. Όχι όμως για τραμπούκους που καταστρέφουν τα ιδρύματα και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών’.

Για τα ιδιωτικά ΑΕΙ: ‘Η Ένωση Κεντρώων είναι κατά των ιδιωτικών ΑΕΙ, διότι οι καλύτεροι καθηγητές μας, θα φύγουν και θα πάνε στα ιδιωτικά ιδρύματα και δε θα μπορούν τα δημόσια ΑΕΙ να ανταγωνιστούν τους ιδιώτες’.

Για το Βαρουφάκη: ‘ Πρέπει να μάθουμε όλη την αλήθεια και όχι μόνο επιλεκτικά την περίοδο που μας συμφέρει. Όταν δε φοβάσαι κάτι, ελέγχεις και την δική σου περίοδο’.

Για ΜΜΕ: ‘Υπάρχουν κανάλια που μας αγνοούν επιδεικτικά. Δεν προβάλλουν τις ανακοινώσεις και τις δραστηριότητες μας. Αυτό είναι ένα είδος ρατσισμού και δε θα το αφήσουμε να περάσει. Εάν συνεχιστεί αυτό, θα κάνουμε αναφορά στο ΕΣΡ και θα ζητήσουμε την τήρηση των διαδικασιών. Πρέπει ο λαός να γνωρίζει τις ανακοινώσεις μας’.

Για τα Σκόπια: ‘Να γίνει συζήτηση στην Βουλή , να επικαιροποιηθεί η απόφαση του 2006 και να τοποθετηθούν όλα τα κόμματα επί της ονομασίας των Σκοπίων’.