2017-09-10 21:57:00

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2017-09-10 21:57:00 Timestamp ID : 1505080620

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/9/2017
 Στα θέματα της επικαιρότητας αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στον Σκαϊ και στον Γ. Αυτιά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Τα κυριότερα σημεία  της συνέντευξης είναι τα εξής: 

Για την ομιλία Τσίπρα στην ΔΕΘ
"Συνεχίζει τα ωραία λόγια, τις παχιές κουβέντες, όπως και πριν από ένα χρόνο. Είπε ότι η κυβέρνηση του έκανε και δίκαια πράγματα, δεν είπε όμως πόσα άδικα έχει κάνει και σίγουρα είναι πολλά, όπως κόψιμο συντάξεων, ΕΚΑΣ, συντάξεις χηρείας και πολλά άλλα".

Για τις πολιτικές εξελίξεις
"Ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης μπορούν μόνοι τους να οδηγήσουν την χώρα προς την έξοδο απο τα μνημόνια. Η χώρα χρειάζεται μια συμπόρευση απο 3-4 κόμματα για να μπορέσει να γυρίσει σελίδα. Φυσικά, κάποιοι, όπως η ΝΔ ονειρεύονται αυτοδυναμίες, αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο κ. Μητσοτάκης θα το χρωστάει στην κ. Γεννηματά που ψήφισε το μπόνους των 50 εδρών. 

Για τις δημοσκοπήσεις
"Η Ένωση Κεντρώων θα χαλάσει τα σχέδια κάποιων και το ποσοστό της, θα είναι πολύ μεγαλύτερο από που έλαβε τον Σεπτέμβριο του 2015. Παίζεται σκληρά το παιχνίδι του δικομματισμού από όλα τα ΜΜΕ, όμως όσο οι αριθμοί μας δίνουν εκτός Βουλής, τόσο μεγαλώνει στην κοινωνία η αντίδραση και η αγανάκτηση, η οποία θα αποτυπωθεί στην κάλπη".