2017-09-27 15:59:00

Βασίλης Λεβέντης για τις Γερμανικές εκλογές.

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2017-09-27 15:59:00 Timestamp ID : 1506527940

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 27-9-2017

Με αφορμή την παρουσία του στο 27ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών και τους κινδύνους για την Ελλάδα

Τον κίνδυνο του Grexit, μετά το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης μιλώντας σε συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι η κ. Μέρκελ, έχασε δυνάμεις λόγω της αποτυχημένης πολιτικής της στο θέμα της μετανάστευσης και της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Έτσι, σήμερα για να πετύχει τη δημιουργία κυβερνητικού συνασπισμού είναι αναγκασμένη να πάει δεξιότερα.

Αυτή η εξέλιξη ενισχύει τις φωνές που θέλουν έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, εκτίμησε ο Πρόεδρος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για ψευτομαγκιές και άρνηση να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις. Για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας διαψεύστηκε.

Υποσχόταν ότι θα αλλάξει την Ευρώπη και θα ενισχύσει την Αριστερά και η Αριστερά έπιασε με τα βίας το 8%. Υπόσχονταν διαγραφή του χρέους και ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και τώρα κινδυνεύουμε να βγούμε από το ευρώ, είπε ο Πρόεδρος