2017-10-09 06:49:00

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ : ΑΚΡΑΙΩΣ με τον Τάκη Χατζή

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2017-10-09 06:49:00 Timestamp ID : 1507531740

Η  κατάργηση του νόμου περί αλλαγής φύλου (σημ: σε περίπτωση που τελικώς ψηφιστεί τις προσεχείς μέρες) θα είναι όρος για μελλοντική συμμετοχή της Ένωσης Κεντρώων σε κυβέρνηση συνεργασίας. Τη ρητή και κατηγορηματική αυτή δέσμευση περιέγραψε στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο  πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης.

“Δεσμεύομαι ότι θα καταργήσω το νόμο”, είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν δικαιούται να υπερψηφίσει ένα νόμο που αντίκειται στη Φύση, στο Θεό και στις αξίες του Ελληνισμού.

Αποκάλυψε μάλιστα πως επικοινώνησε με το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να ζητήσει τη γνώμη του επί του θέματος και εκείνο τού υπέδειξε να συνταχθεί με τη γνώμη της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι ο νόμος θα δημιουργήσει απείρως περισσότερα προβλήματα από όσα, υποτίθεται, επιδιώκει να επιλύσει. Ο ίδιος σημείωσε πως τα δικαιώματα των συγκεκριμένων ομάδων πρέπει να προστατεύονται, ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού και ρατσισμού. “Είμαι υπέρ στο να παίρνουν κοινωνικά επιδόματα, συντάξεις. Να έχουν ίσα δικαίωμα στην εργασία. Αλλά άλλο αυτό και άλλο η Πολιτεία να επικυρώσει αυτό που θέλουν να είναι, ενώ δεν είναι”, σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Αναφορικά με το επικείμενο ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι “ο κ. Τσίπρας θα πάει στις ΗΠΑ ως τουρίστας και θα γυρίσει ως τουρίστας”.