2017-10-12 13:12:00

Συνέντευξη Βασίλη Λεβέντη στο ΣΚΑΪ, 12 Οκτωβρίου 2017

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2017-10-12 13:12:00 Timestamp ID : 1507813920

Το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τη θέση του βουλευτή στην περίπτωση που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράψει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, άφησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΙ.

“Αν ο Παυλόπουλος υπογράψει το νομοσχέδιο του Τσίπρα, ούτε την καλημέρα δεν θα έχει”, είπε επί λέξη ο κ. Λεβέντης κι όταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου τον ρώτησε αν και αυτό είναι αιτία παραίτησης, ο κ. Λεβέντης απάντησε καταφατικά.

Την πρόθεση του να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα ο κ. Λεβέντη την είχε εκφράσει λίγα λεπτά νωρίτερα ανακοινώνοντας ότι τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, αφού συνομιλήσει με το κόσμο που τον στήριξε και αποτελεί τη δύναμη του.

“Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος”, είπε και εξήγησε ότι καμία από τις προτάσεις του δεν έχει εισακουστεί. Ούτε η πρόταση για Οικουμενική κυβέρνηση, ώστε να έρθουν επενδύσεις, ούτε ο εκλογικός νόμος για να καταπολεμηθεί ο δικομματισμός.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν είναι θεοκρατικό, αλλά όπως όλοι οι ηγέτες του Κέντρου, όπως ο Πλαστήρας και ο Γεώργιος Παπανδρέου έτσι κι ο ίδιος σέβονται την Εκκλησία και την παράδοση. “Είναι το μόνο που μας απέμεινε” είπε χαρακτηριστικά.