2018-01-18 08:58:00

Συνεντεύξεις Βασίλη Λεβέντη στα “Θέμα Ράδιο” και “Πρώτο Πρόγραμμα”

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2018-01-18 08:58:00 Timestamp ID : 1516265880

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – 17/1/2018 

Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ.Λεβέντης χαρακτήρισε προδοτική την σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία και δήλωσε πως η Ένωση Κεντρώων θα δώσει το παρόν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Η λαοθάλασσα της Θεσσαλονίκης θα εμποδίσει την προδοσία της Μακεδονίας.  Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ακόμη η Βουλή δεν πρέπει να ψηφίσει την σύνθετη ονομασία και όσοι το κάνουν θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό. Ακόμη, ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως η συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων, έχει ονοματεπώνυμο (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ). 

Όσον αφορά, τις προσχωρήσεις της κας Θ. Μεγαλοοικονόμου στο ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Γ. Καρά στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Λεβέντης αποκάλεσε τις ηγεσίες των δυο κομμάτων "κλεπταποδόχους".

Οι έδρες δεν ανήκουν στους βουλευτές, εξελέγησαν με λίστα και όχι με σταυρό, όπως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σακελαρίδης και Κ. Κατριβάνου παρέδωσαν την έδρα, αυτό είναι πράξη πολιτικής ηθικής, έτσι και οι βουλευτές που εξελέγησαν με λίστα, θα έπρεπε να παραδώσουν την έδρα τους, τόνισε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε "μεγάλη ευθύνη για την πολιτική ανηθικότητα, φέρουν ο πρωθυπουργός και η κα Γεννηματά που λειτούργησαν ως κλεπταποδόχοι, έκλεψαν έδρες που ανήκουν στην Ένωση Κεντρώων".