2018-01-22 15:46:00

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης “τρέμει” το Κολωνάκι. Ο λαός “βάφτισε” προδοσία, την απόφαση να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια.

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2018-01-22 15:46:00 Timestamp ID : 1516635960

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – 22/1/2018

Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και την επόμενη μέρα της διαπραγμάτευσης, για την ονομασία των Σκοπίων, μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στο ραδιόφωνο "Αθήνα 9,84" και στο Ήπειρος TV1. 

Ο κ. Λεβέντης έκανε λόγο για 500 χιλιάδες πολίτες που "βάφτισαν" προδοσία, όποια απόφαση πολιτικών κομμάτων δώσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Ο κ. Λεβέντης μάλιστα επιτέθηκε στην κυβέρνηση, η οποία όπως είπε "έδωσε εντολή στην αστυνομία της Θεσσαλονίκης να εκτιμήσει ότι ο κόσμος του συλλαλητηρίου δεν ξεπερνούσε τις 90 χιλιάδες". 

Ο κ. Λεβέντης κατήγγειλε επίσης ότι υπήρχαν ΜΜΕ που δεν κάλυψαν το γεγονός "κρατικά κανάλια έδειχναν ποδόσφαιρο και αγνοούσαν το συλλαλητήριο. Ιδιωτικά κανάλια άφησαν στην άκρη το γεγονός", ενώ όπως τόνισε κάποιοι θέλουν να εξαφανίσουν την Ένωση Κεντρώων "μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι περπάτησα πάνω από δυο χιλιόμετρα στην προκυμαία της Θεσσαλονίκης και μίλησα με εκατοντάδες πολίτες, όμως κανένα Μέσο Ενημέρωσης, εκτός από μερικές ιστοσελίδες, δεν ανέφεραν ότι έδωσα το παρών. Προσπάθησαν να με εξαφανίσουν…".