2018-03-12 13:14:00

Β. Λεβέντης : Όποιος Πρωθυπουργός ή όποιο κόμμα δώσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, θα απολογηθεί στον ελληνικό λαό

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2018-03-12 13:14:00 Timestamp ID : 1520860440

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 12.03.2018

      « Όποιος Πρωθυπουργός ή όποιο κόμμα δώσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, θα απολογηθεί στον ελληνικό λαό», δήλωσε, χθες, από την Πάτρα ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε εκδήλωση στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

       Ο κ. Λεβέντης επεσήμανε ακόμη, ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ δίνουν το όνομα Μακεδονία σε σύνθετη ονομασία με διάφορες δικαιολογίες που καθιστούν την απόφαση αυτή προδοτική. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε πως το κόμμα του θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για να μην περάσει η απόφαση να χαρίσουμε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια.

       Ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στο θέμα της κράτησης των δυο στρατιωτικών μας τόνισε ότι πρόκειται για μια εχθρική κίνηση από την πλευρά της Τουρκίας και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει ενημέρωση των κομμάτων για το τι συνέβη στην υπόθεση σύλληψης των δυο στρατιωτικών μας,  την ίδια ώρα ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι η σκέψη όλων βρίσκεται στις φυλακές της Αδριανούπόλης. Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ακόμη, ότι πρέπει να συγκληθεί άμεσα το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών ώστε να συζητηθούν τα εθνικά θέματα και τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας μας.

       Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έθεσε το κόμμα σε εγρήγορση γιατί όπως είπε ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν πρόωρες εκλογές. Εμφανίστηκε μάλιστα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα τονίζοντας πως στις επικείμενες εκλογές η Ένωση Κεντρώων θα λάβει ποσοστό έκπληξη.

Κατηγόρησε δε ορισμένα ΜΜΕ που μέχρι και σήμερα αρνούνται να παρουσιάσουν και να προβάλουν τις θέσεις και τη δραστηριότητα της Ένωσης Κεντρώων.