2018-03-15 12:14:00

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2018-03-15 12:14:00 Timestamp ID : 1521116040

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – 15/3/2018

Το αδίκημα του κ. Σαββίδη ήταν ότι οπλοφορούσε και εισήλθε με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο. Ζήτησε συγνώμη για το συμβάν, ωστόσο αν οι αρμόδιοι θεωρούν ότι πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη του, ας το κάνουν. Όμως δε συμφωνούμε να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με υποβιβασμό, όπως απαιτούν τα "παπαγαλάκια" άλλων ομάδων. Ούτε θεωρούμε πρέπον που επί πέντε ημέρες βλέπουμε συνεχώς την σκηνή με τον κ. Σαββίδη να οπλοφορεί.

Ούτε είναι σωστό, ο Σαββίδης να πληρώσει για όλους, γιατί πολλοί μεγαλοπαράγοντες άλλων ομάδων βαρύνονται με πολύ περισσότερα και σημαντικότερα.
 Αν συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος Βορρά – Νότου θα υπάρξει διχαστικό κλίμα στην Ελλάδα, δεδομένου ότι τα πιο πολλά κόμματα είναι, έτοιμα να δεχθούν σύνθετη ονομασία που περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. 
Αν πάλι θέλουμε να διώξουμε από την Ελλάδα τον Σαββίδη, έχουμε καλύτερους επενδυτές; Γιατί κάποιοι εφοπλιστές άλλων ομάδων δεν έχουν Έλληνες στα καράβια τους, αλλά αλλοδαπούς εργαζόμενους. Καλούμε τους επενδυτές να επενδύσουν τους κάνουμε μέχρι ενός ορίου τα κέφια και μετά τους βάζουμε στο στόχαστρο;
Θα υπάρξει με τις συνθήκες αυτές, άλλος επενδυτής για να επενδύσει στη χώρα μας;