2018-04-05 13:59:00

Χρόνια πολλά και θερμές ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, στους Έλληνες και τις Ελληνίδες, τους νέους, τις νέες και τους ομογενείς μας.

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2018-04-05 13:59:00 Timestamp ID : 1522936740

Χρόνια πολλά και θερμές ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, στέλνει, σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες, τους νέους, τις νέες και τους ομογενείς μας απανταχού της γης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης.

Στο μήνυμα του, ο κ. Λεβέντης τονίζει ότι η Ελλάδα άντεξε στα 4 χιλιάδες χρόνια ιστορίας της, πολλές δυσκολίες και δοκιμασίες και επέζησε.

Πρώτο πρόβλημα είναι η οικονομίας μας και το να έλθουν οι συντάξεις και οι μισθοί σε επίπεδα αξιοπρέπειας, καθώς και να επιστρέψουν οι νέοι μας που έφυγαν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά. Δεύτερο χρέος μας να μη δώσουμε τη λέξη Μακεδονία στους σκοπιανούς, να προσφέρουμε άλλα ανταλλάγματα, ώστε να δεχθούν την ονομασία Σκόπια.

Τρίτο καθήκον, να ελευθερώσουμε τους δυο στρατιωτικούς μας που παράνομα με στημένο κατηγορητήριο κρατάει ο Ερντογάν στην Ανδριανούπολη. Ο κ. Λεβέντης ζητά μια μεγαλύτερη Ένωση Κεντρώων για να είναι πάντα μεγάλη η Ελλάδα μας.