2018-06-29 11:57:00

(βίντεο) Βασίλης Λεβέντης στον ΑΝΤ1 με το Γ. Παπαδάκη : Δίνουμε και παίρνουμε…

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2018-06-29 11:57:00 Timestamp ID : 1530273420

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – 29/6/2018

"Δίνουμε και παίρνουμε", σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων με αφορμή τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για "πάγωμα" των μειώσεων των συντάξεων. Ο κ. Λεβέντης δεν απέκλεισε το γεγονός να έχει υπάρξει κάποια συνεννόηση με τους δανειστές και ο πρωθυπουργός που τα υπογράφει όλα, να προσπαθεί τώρα μέσω της προπαγάνδας να κερδίσει πολιτικά.

Όσον αφορά το χρέος, ο κ. Λεβέντης τόνισε πως αυτά για τα οποία πανηγυρίζει η κυβέρνηση, τα είχαμε πάρει πριν από 7 χρόνια, τα  οποία τότε, όπως είπε, τα χαρακτήριζε θηλιά στο λαιμό του λαού. Για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε πως η συμφωνία είναι μειοδοτική για τη χώρα και αυτό, είπε, θα φανεί σε βάθος χρόνου. Η κυβέρνηση ζημιώνει τη χώρα και θέλει να της πούμε και μπράβο, δήλωσε και πρόσθεσε "οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εισπράττουν οργή και θυμό από τους πολίτες. Όταν παραδίνεις τα ιερά και τα όσια της χώρα σου, θα λογοδοτήσεις και στην Δικαιοσύνη. Αυτό το έγκλημα δε μπορεί να μείνει ατιμώρητο". 

Σχετικά με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί από τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ, δήλωσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για χρηματισμό και τόνισε πως "αν κάποιοι επιχειρηματίες θέλουν να κάνουν παιχνίδια θα τα κάνουν όποιος και αν είναι στην εξουσία, τους πολιτικούς τους έχουν δυστυχώς για τσογλάνια". 
Για τις δημοσκοπήσεις, ο κ.Λεβέντης δήλωσε πως τα ευρήματα που παρουσιάζονται είναι μακριά από την πραγματικότητα και αναρωτήθηκε λέγοντας " πως γίνεται να βράζει η Ελλάδα με το θέμα των Σκοπίων και ο ΣΥΡΙΖΑ να αναβαίνει;".