2018-08-02 14:24:00

(βίντεο) Βασίλης Λεβέντης στον ΑΝΤ1 : Ζητώ την παραίτηση των κ.κ Σκουρλέτη, Τόσκα, Τζανακόπουλου και των επιχειρησιακών παραγόντων…

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2018-08-02 14:24:00 Timestamp ID : 1533219840

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 02.08.2018

Την παραίτηση των Υπουργών Σκουρλέτη, Τόσκα, Τζανακόπουλου, των επιχειρησιακών παραγόντων που παρίσταντο στο σόου της περασμένης Δευτέρας, αλλά και της περιφερειάρχου Αττικής Ρ. Δούρου, ζήτησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 7». Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι δεν περιμένει παραιτήσεις από την Κυβέρνηση διότι δεν υπάρχει πολιτική ευθιξία και επίσης, αν γίνει κάτι τέτοιο, ο Πρωθυπουργός θα έρθει σε δεινή πολιτική θέση. Ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ακόμη ότι πρέπει να φτιάξουμε ένα σοβαρό και υπεύθυνο κράτος έτσι ώστε να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε φυσική ή άλλη καταστροφή.

Όσον αφορά το θέμα του γκρεμίσματος των αυθαιρέτων κτισμάτων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε, ότι η αυθαίρετη δόμηση αντίκειται σε άρθρο τους Συντάγματος και πρέπει να εφαρμοστούν οι τελεσίδικες αποφάσεις. Δεν παρέλειψε όμως να δηλώσει ότι οι μπουλντόζες που βγήκαν σήμερα συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην αλλαγή της πολιτικής ατζέντας της Κυβέρνησης. Αυτή τη στιγμή η Κυβέρνηση, είπε ο κ. Λεβέντης, προσπαθεί να κερδίσει πολιτικό χρόνο, αφού όπως όλοι λένε σε μερικές εβδομάδες δυστυχώς όλα θα έχουν ξεχαστεί. Ο κ. Λεβέντης αναρωτήθηκε κιόλας, αν η Κυβέρνηση έχει τα κότσια να στείλει μπουλντόζες και σε πλουσίους και σε οικονομικά ισχυρούς που έχουν κλείσει την πρόσβαση προς τις παραλίες.