2018-08-04 12:21:00

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Ο Τσίπρας είχε πεπλανημένη εικόνα από τους υπουργούς του στο σόου της Δευτέρας της 23ης Ιουλίου.

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2018-08-04 12:21:00 Timestamp ID : 1533385260

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟ « ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ»

Ο κ. Λεβέντης ζήτησε την παραίτηση των Υπουργών και των επιχειρησιακών αρχηγών που πλαισίωναν τον κ. Τσίπρα στην συνέντευξη – σόου της Δευτέρας 23ης Ιουλίου. Εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε για θύματα την ώρα της συνέντευξης και οι Υπουργοί του έδωσαν πεπλανημένη εικόνα μόνο για υλικές ζημίες, ενώ το ολοκαύτωμα είχε ήδη από πολλές ώρες συντελεστεί.
Κακώς η Κυβέρνηση εν θερμώ αντιμετωπίζει το θέμα των αυθαιρέτων, ιδιαίτερα όταν σχεδιάζει να γκρεμίσει χαμόσπιτα και να προστατεύσει τις βίλες των πλουσίων, όσο μεγάλες αυθαιρεσίες κι αν έχουν διαπράξει. Το τι θα γίνει με τα αυθαίρετα προϋποθέτει επίσης συνεννόηση όλων των πολιτικών δυνάμεων, γιατί πρόκειται για ένα διαχρονικό και πολυπληθές έγκλημα που δεν αντιμετωπίζεται εν θερμώ.

Για το σκοπιανό, ο κ. Λεβέντης δήλωσε την πλήρη αντίθεσή του για την συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρθηκε δε και στην τροπολογία για τους μουφτήδες που πέρασε η Κυβέρνηση, τονίζοντας ότι δίνουμε στην Τουρκία λαβή ανάμειξης στα εσωτερικά μας στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

Για τον χρόνο των εκλογών, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι οσφραίνεται εξελίξεις μετά την ΔΕΘ και δεν αποκλείεται ο κ. Τσίπρας να κάνει εκλογικό αιφνιδιασμό για να πετάξει την «καυτή πατάτα» του σκοπιανού στα χέρια του κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης κατά την εκλογική περίοδο θα δηλώνει ότι είναι αντίθετος στην συμφωνία των Πρεσπών και όταν γίνει Πρωθυπουργός θα υποχρεωθεί από τους αμερικάνους να την επικυρώσει στην Βουλή, αυτοεξευτελιζόμενος και οδηγώντας την ΝΔ σε σίγουρη διάσπαση. Υποψιαζόμαστε λοιπόν παγίδα του κ. Τσίπρα προς τον κ. Μητσοτάκη.