2018-08-31 12:30:00

Συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη στο Θέμα Ράδιο 104,6 FM

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2018-08-31 12:30:00 Timestamp ID : 1535718600

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  – 31/8/2018

Eπίθεση στους κυβερνητικούς εταίρους εξαπέλυσε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Αναφερόμενος στις επικείμενες πρωθυπουργικές εξαγγελίες από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο κ.Λεβέντης είπε ότι η ΔΕΘ είναι αρένα πολιτικής "απατεωνιάς" για όλα τα κόμματα  και ό,τι πει εκεί ο κ.Τσίπρας, αλλά και ο κ.Μητσοτάκης θα είναι "απατεωνιά". 

«Εμένα με συνέφερε όταν είπα να γίνουν περικοπές συντάξεων; Και για περικοπές στους μισθούς των βουλευτών είπα και από κάτω με μουτζώνανε και το κανάλι της Βουλής έδειχνε εμένα και όχι αυτά που κάνανε. Κάνω προτάσεις, αλλά τις πετάνε στα σκουπίδια. Ζούμε τη δικτατορία του Καμμένου και του Τσίπρα των 153 βουλευτών.  

Στην ερώτηση για τις αποχωρήσεις βουλευτών από το κόμμα του, ο κ.Λεβέντης είπε ότι αυτό είναι προδοσία και πρόσθεσε ότι «έτσι πήγαμε στη χούντα, με τις αποστασίες βουλευτών. Όποιος φεύγει από ένα κόμμα  και μάλιστα όταν έχει μπει σε λίστα υποψηφίων, θα πρέπει να παραδίδει την έδρα στο κόμμα που τον εξέλεξε. Σήμερα όμως ζούμε σε εποχή πολιτικής ανηθικότητας, δεν δίνουμε καλά παραδείγματα στους νέους ανθρώπους ».

Ο κ. Λεβέντης, εκτίμησε ακόμη, πως οι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν μέσα στο 2018 με πρόσχημα το Σκοπιανό και έτσι να πετάξει την καυτή πατάτα, της υπόθεσης της Μακεδονίας στον κ. Μητσοτάκη.