2018-09-19 15:08:00

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟ EPSILON

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2018-09-19 15:08:00 Timestamp ID : 1537369680

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 19.09.2018
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ EPSILON

Ύπουλα παιχνίδια παίζονται με τις δημοσκοπήσεις, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης στο Epsilon λέγοντας ότι υπάρχουν μετρήσεις που παρουσιάζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να έχουν απόσταση μέχρι και 12 ποσοστιαίες μονάδες και υπάρχουν αντίστοιχα άλλες μετρήσεις που η ψαλίδα κλείνει και φτάνει στο 3,5%. Πιστεύουμε ότι παίζονται παιχνίδια και εις βάρος της Ένωσης Κεντρώων, γιατί η κοινωνία έχει άλλη κατεύθυνση και οι πολίτες γνωρίζουν ότι το κόμμα μας στηρίζει τα συμφέροντά τους. Εκτιμούμε δε ότι όποιες δημοσκοπήσεις φέρουν πολύ ψηλά το ΚΙΝΑΛ, αυτό γίνεται για να έχει η ΝΔ εταίρο την επόμενη μέρα των εκλογών.
Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε «κλαδική» του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη του Ρουβίκωνα, εξηγώντας ότι τόσο καιρό σπάνε και καταστρέφουν ιδιωτική και δημόσια περιουσία χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν. Μπορεί ο κάθε πολίτης να πραγματοποιεί ζημιές, φθορές και να απειλεί χωρίς να συλλαμβάνεται από την αστυνομία; Είναι ένα αρνητικό φαινόμενο της κοινωνίας το οποίο δυστυχώς αποδεχτήκαμε.
Όσον αφορά το σκοπιανό, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι η προδοσία έγινε από Τσίπρα και Κοτζιά στις Πρέσπες, την στιγμή που το 80% του ελληνικού λαού δεν συμφωνεί με την συγκεκριμένη συμφωνία. Τσίπρας και Μητσοτάκης, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα δώσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Ο ελληνικός λαός να γνωρίζει ότι όποιο κόμμα από τα δύο ψηφίσει η προδοσία θα έχει ονοματεπώνυμο. Ο κ. Τσίπρας απέφυγε την συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και την Σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.
Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι εκλογές θα γίνουν πριν ψηφιστεί η συμφωνία στην Βουλή για να πετάξει έτσι την «καυτή πατάτα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ΝΔ θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, εάν η συμφωνία δεν έχει ψηφιστεί από την παρούσα Κυβέρνηση γιατί τότε ο κ. Μητσοτάκης, αν είναι Πρωθυπουργός, θα πιεστεί από τον διεθνή παράγοντα (ΗΠΑ και Βερολίνο) να κλείσει το θέμα γρήγορα και έτσι θα γελοιοποιηθεί, αφού σήμερα λέει ότι η συμφωνία είναι κακή για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Να γνωρίζουν στην Κυβέρνηση ότι μετά την προδοσία θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.
Για το θέμα των συντάξεων, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ δεν λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, αφού γνωρίζουν ότι μετά τις 15 Οκτωβρίου θα έχουμε την απάντηση των δανειστών. Μέχρι τότε όλα τα κόμματα παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια.