2018-09-28 14:55:00

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη όσοι έβαλαν υπογραφή στην συμφωνία των Πρεσπών.

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2018-09-28 14:55:00 Timestamp ID : 1538146500

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  28.09.2018

Μιλώντας στον Real fm,  ο κ. Λεβέντης ζήτησε η «επόμενη Βουλή, να ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών και παραπέμψει τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών σε δίκη, επειδή αγνόησαν ολόκληρο το θεσμικό σύστημα της χώρας και πάνω απ’ όλα τον ελληνικό λαό και πήγαν υπέγραψαν μια μειοδοσία…»

«Ο κ. Μητσοτάκης προσεύχεται να τελειώσει την βρωμοδουλειά ο Τσίπρας, ώστε μετά να νίψει χείρας και να πει την βρήκα έτοιμη. Αλλά ο Τσίπρας, βέβαια, ως πονηρός και σατανικός θα του την «κάνει» τελευταία στιγμή. Θα πει η επόμενη Βουλή να αποφασίσει» είπε ο κ. Λεβέντης. 

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Λεβέντης, δεν είναι ο μόνος που εκφράζει την εκτίμηση ότι ο κ. Τσίπρας μελετά και τέτοια πολιτικά παιχνίδια, για να εκθέσει τον κ. Μητσοτάκη και να του δημιουργήσει εσωκομματικά (και όχι μόνο, αλλά και αναφορικά με τις σχέσεις του με τον διεθνή παράγοντα) προβλήματα.

«Ο κ. Κατσιαντώνης πήγε στη ΝΔ ενώ είχε πει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών με συνέντευξη στο «Έθνος».Ο κ .Φωκάς χωρίς να μας έχει πει το παραμικρό, ενώ άλλο πράγμα συζητούσαμε στην Κ.Ο., ο μόνος βουλευτής που δεν ήρθε ποτέ να μου κάνει ένα παράπονο, σηκώθηκε και έφυγε και είχε κλείσει ραντεβού με το κανάλι Βεργίνα, άρα το είχε προσχεδιάσει και πήγε και ανεξαρτητοποιήθηκε. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους επειδή πλησιάζουμε στις εκλογές έρχονται να εξοντώσουν ένα κόμμα που έκανε 40 χρόνια να μπει στη Βουλή, που εκφράζει μέσα στη Βουλή κάποια ηθική, είμαστε στου κυκλώνα το μάτι» είπε ο κ. Λεβέντης. Και προσέθεσε:

«Έπρεπε να παραδώσουν τις έδρες τους. Να καταλάβω ότι διαφωνούν.
Βγήκε ο Κατσιαντώνης και είπε ότι το κέντρο είναι ο Μητσοτάκης. Πότε το κατάλαβε αυτό;Γιατί είχε έρθει στην Ένωση Κεντρώων αν κέντρο είναι ο Μητσοτάκης;», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.