2018-12-20 15:59:00

Βασίλης Λεβέντης: Όλοι θα προδώσουν την Μακεδονία, η Ένωση Κεντρώων ποτέ.

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2018-12-20 15:59:00 Timestamp ID : 1545321540

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 20.12.2018

Αναφερόμενος στις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων εις βάρος της χώρας μας ο κ. Λεβέντης τόνισε: «Πάγια θέση μου είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων με την βοήθεια των απανταχού ομογενών μας και των πλουσίων Ελλήνων. Οι Τούρκοι απειλούν γιατί εμείς δεν κάνουμε αυτό που πρέπει, οι γείτονές μας μόνο με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις θα σταματήσουν τις απειλές».

Για το θέμα της συμφωνίας με τα  Σκόπια, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι δεν αλλάζει θέση, αντίθετα θα εντείνει τον αγώνα του για να ακυρωθεί η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Οι Σκοπιανοί θα μας παγιδέψουν και μετά την ψήφιση της συμφωνίας από την δική τους Βουλή θα κάνουν ότι θέλουν. Ο κ. Λεβέντης τόνισε ακόμη ότι η Ένωση Κεντρώων βλέπει κίνδυνο για την Θεσσαλονίκη και έκανε λόγο για ντροπή των κυβερνόντων να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας. Όλοι θα προδώσουν την Μακεδονία, η Ένωση Κεντρώων ποτέ.

Όσον αφορά την τοποθέτηση του βουλευτή Γιάννη Σαρίδη στην Ολομέλεια της Βουλής και την υπερψήφιση του προϋπολογισμού, ο κ. Λεβέντης δήλωσε: «Η συμπεριφορά του κ. Σαρίδη στην προκειμένη περίπτωση είναι ανεπίτρεπτη. Εμείς καταγγέλλουμε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πολιτική τους και ο βουλευτής μας  ψηφίζει υπέρ αυτών των πολιτικών. Ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι αχάριστος, δήλωσε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Ενώ δεν είναι πολίτης της Θεσσαλονίκης, η οικογένειά του ζει στο Αιγάλεω, με έπεισε και τον τοποθέτησα πρώτο στην λίστα της Θεσσαλονίκης. Εμείς δεν κάνουμε διαγραφές, εάν διέγραφα τον Σαρίδη θα ήταν λάθος, είμαστε 5 και πολλοί ίσως να ήθελαν να διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να μην μπορώ να μιλάω στην  Βουλή. Έτσι δεν θα μπορώ να υπερασπιστώ την Μακεδονία μας. Αυτός εκτίθεται, είναι αχάριστος, έχει όμως χρόνο να ζητήσει συγνώμη και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που συγχωρεί».