2018-12-31 12:49:00

Βασίλης Λεβέντης: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ορντινάτσα των Αμερικανών

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2018-12-31 12:49:00 Timestamp ID : 1546260540

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 31.12.2018

Εκλογές πριν από τον Μάιο εκτίμησε ότι θα πραγματοποιηθούν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο OPEN BEYOND και στους δημοσιογράφους Β. Γιακουμή και Α. Κάντζου. Ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι η χώρα δεν θα αντέξει 5 μήνες προεκλογική περίοδο και με το θέμα των Σκοπίων ανοιχτό. Οι εκλογές, όπως είπε, θα γίνουν πολύ νωρίτερα από τον Μάιο του 2019. Ο κ. Λεβέντης είπε ακόμη ότι η χώρα δεν έχει βγει από τα μνημόνια λέγοντας χαρακτηριστικά: « Μέχρι το 2060 πρέπει έχουμε πλεόνασμα 2,4%, μέχρι το 2022 3,5% και για 99 χρόνια υπερταμείο». Την ίδια ώρα, όπως είπε, κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης, για διαφορετικούς λόγους, θέλουν την πολιτική εξόντωση της Ένωσης Κεντρώων. Ο κ. Τσίπρας με πρόθυμους και αποστάτες προσπαθεί να φτιάξει πλειοψηφία για να επικυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο κ Μητσοτάκης επιδιώκει 5κομματική Βουλή για να φθάσει πιο κοντά στο όνειρο της αυτοδυναμίας.

Η Ένωση Κεντρώων όμως θα χαλάσει τα σχέδιά τους, θα αγωνιστεί για να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών ενώ, όπως είπε, θα μπει στη Βουλή ενισχυμένη σε εκλογικά ποσοστά.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Λεβέντης δήλωσε: «Δεν εγκαινίασαν μετρό αλλά κυλιόμενες σκάλες. Στόχος αυτών των κινήσεων είναι να σταματήσει η κατρακύλα των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα».

Τέλος, ο κ. Λεβέντης ευχήθηκε σε όλες και όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη για να αγωνιστούν για ένα καλύτερο μέλλον.