2019-01-04 13:35:00

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Η Ένωση Κεντρώων θα βγει ενισχυμένη από τις εκλογές που έρχονται…

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2019-01-04 13:35:00 Timestamp ID : 1546608900

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Η έλλειψη ιδεολογίας συνεχίζει να οδηγεί το εκλογικό Σώμα στην χώρα σε πελατειακές σχέσεις για διορισμούς και εξυπηρετήσεις. Αυτά πληρώνουμε σήμερα μεταξύ άλλων.
Ότι μαζέψαμε με την λιτότητα θα το μοιράσει σε δυο μήνες μέσα ο Τσίπρας. Ο Μητσοτάκης δεν φέρνει κάτι νέο. Θα επαναλάβει το έργο Σαμαρά», είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη» και τον Κώστα Συλιγάρδο.

«Ο κομμουνισμός και ο φασισμός έχουν γίνει πρώτα ξαδέρφια", σημείωσε και προέβλεψε ότι πάμε σε μια 6κομματική Βουλή χωρίς Ποτάμι και ΑΝΕΛ.

Σε ότι αφορά το κόμμα του είπε ότι η Ένωση Κεντρώων θέλει μια συνεργασία με ένα κυβερνητικό συνασπισμό «αρκεί να συμφωνήσουμε στα 11 σημεία που έχουμε διαχρονικά προτάξει, ωστόσο η απλή αναλογική για μας είναι κόκκινη γραμμή.

Δεν ταυτιζόμαστε με πολιτικούς στυλ Κουβέλη και Καμμένου που πολιτεύονται για κυβερνητικά λάφυρα κυβερνητικές θέσεις», ανέφερε και κλείνοντας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο… Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη ωστόσο δεν θα έλεγα όχι σε μια κουβέντα μαζί του. Οι προδοσίες που υπήρχαν στην πρώτη μας κοινοβουλευτική θητεία δεν θα επαναληφθούν», επισήμανε ο κ. Λεβέντης.