2019-01-11 15:17:00

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ : «Πάνε για κυβέρνηση κουρελού – Βλέπω σύντομα εκλογές»

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2019-01-11 15:17:00 Timestamp ID : 1547219820

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης , μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6   και  στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, προχώρησε στην καταγγελία ότι ο Γερμανός πρέσβης τον απείλησε προκειμένου να ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ήρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε, μου είπε αν δεν ψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα μπείτε στην Βουλή. Και ο Αμερικανός πρέσβης, τα ίδια», ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης.
«Η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντινάτσα των Αμερικανών», τόνισε. 

Αναφερόμενος στην συνάντηση που θα έχουν το απόγευμα, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, ο Βασίλης Λεβέντης, σχολίασε ότι όπως εξελίσσεται το θέμα «ο Πάνος Καμμένος γίνεται ξεφτίλα αν δεν αποσύρει την εμπιστοσύνη, πιστεύω ότι θα την αποσύρει, αλλά θα αφήσει κατά συνείδηση τους βουλευτές του όπου εξυπηρετείται ο Τσίπρας».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, κάνοντας λόγο για διεφθαρμένους βουλευτές. 
Όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης, «Αυτή η Βουλή εδώ  είναι καταραμένη. Έγιναν το 2015 εκλογές με λίστα. Στο 151 ο Τσίπρας θα υπολογίζει  την Μεγαλοοικονόμου που είναι με ψήφους  της Ένωσης Κεντρώων. Δεν υπάρχει ηθική πια".

Για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο Βασίλης Λεβέντης εκτίμησε ότι αυτές θα γίνουν τον Μάρτιο. 
«Δεν μπορεί να κάτσει πάνω από τρεις εβδομάδες (σσ. αφού φύγει ο Καμμένος), έτσι η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση κουρελού που θα γελάνε και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. 

Τέλος αναφερόμενος στην επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου είπε «η Μέρκελ κάνει την δουλειά της, είναι Γερμανίδα δεξιά και ψάχνει για κλητήρες. Ήρθε ο Τσίπρας και λέει είμαι τολμηρός, τα δίνω όλα , ξεφτιλίζοντας την ελληνική διπλωματία. Η Ελλάδα θέλει μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκή πορεία και θέλει ευρωπαίο πρωθυπουργό, όχι πρωθυπουργό που έγινε ευρωπαίος για να κάθεται στην καρέκλα και να είναι  η ορντινάτσα».