2019-02-18 20:23:00

Βασίλης Λεβέντης : Ο Τσίπρας θα επιδιώξει να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ και να γίνει το αφεντικό της Κεντροαριστεράς.

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2019-02-18 20:23:00 Timestamp ID : 1550521380

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 16.02. 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ METROPOLIS  95,5 FM

Αναφερόμενος στον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, ο κ. Λεβέντης δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας έχει στόχο να διαλύσει τα μικρά κόμματα και το ΠΑΣΟΚ. Με αυτή την κίνηση θα εξαφανίσει το ΚΙΝΑΛ και θα χτίσει τον νέο δικομματισμό. Για να τα πετύχει όλα αυτά προσφέρει σε στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ καρέκλες και οφίτσια. Έτσι θα προσπαθήσει να αλώσει τον χώρο της Κεντροαριστεράς και με μια ευκαιριακή κυβερνητική πλειοψηφία θα περάσει νομοσχέδια φιλολαϊκά και είναι πολύ πιθανόν να αιφνιδιάσει με εκλογές μέσα στον Απρίλιο.  Ο κ. Τσίπρας έχει ως όνειρο να γίνει ένας νέος Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά πολιτικά είναι αδίστακτος και μικρής ηγετικής εμβέλειας».

Όσον αφορά το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Λεβέντης κάλεσε τον λαό της Μακεδονίας να είναι ενωμένος και να ενισχύσουν εκλογικά την Ένωση Κεντρώων, έτσι ώστε να ακυρωθεί από τον λαό η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.  Η Μακεδονία, είπε ο Βασίλης Λεβέντης, δεν είναι κομμάτι της Ελλάδας, είναι η ίδια η Ελλάδα και εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος για τις δηλώσεις Ε. Ράμα ο οποίος είπε ότι συζητά με την χώρα μας την αλλαγή συνόρων. Εάν αυτό αληθεύει , τόνισε ο κ. Λεβέντης, τότε θα πρόκειται για μια δεύτερη εγκληματική ενέργεια εις βάρος της Ελλάδας.

Για τον νέο νόμο των «κόκκινων δανείων», ο κ. Λεβέντης είπε ότι θέλει να εξεταστεί το θέμα με ιδιαίτερη προσοχή, γιατί από την πρώτη ανάγνωση, όπως είπε, κρύβει πολλές παγίδες.