2019-03-01 16:45:00

Για την απόφαση της κυβέρνησης να στερήσει τη δυνατότητα ψήφου στις ευρωεκλογές από τους Ελληνες στο ΗΒ

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2019-03-01 16:45:00 Timestamp ID : 1551458700

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – 1/3/2019

 H ανάλγητη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να τιμωρήσει και να αποκλείσει τους Έλληνες που διαμένουν στη Βρετανία από το αναφαίρετο δικαίωμα ψήφου στις ευρωεκλογές. Εβδομήντα χιλιάδες περίπου Έλληνες διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται μέσα στον κυνισμό του πως δεν πρόκειται βέβαια να τον ψηφίσουν. Γιατί να το κάνουν άλλωστε;
Με τις καταστροφικές επιλογές της από το 2015, η κυβέρνηση παρέτεινε την κρίση με αποτέλεσμα την τελευταία 4ετία να συνεχίζει να φυλλοροεί το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό της χώρας και οι περισσότεροι ταλαντούχοι νέοι μας, που σπούδασαν εδώ με τα χρήματα των Ελλήνων, να καταφύγουν στο εξωτερικό για αξιοπρεπή εργασία.  
Οι κύριοι της κυβέρνησης ψελλίζουν απαράδεκτες δικαιολογίες περί Brexit, έχοντας ήδη βγάλει στη φαντασία τους τη Βρετανία από την Ευρώπη. Η Ελλάδα απομονώνεται και γελοιοποιείται, καθώς  όλα τα άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ θα διοργανώσουν κανονικά ψηφοφορία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Απαιτούμε κύριοι της κυβέρνησης να αλλάξετε άμεσα απόφαση γιατί είναι παράνομη και αντιδημοκρατική  και να πράξετε έγκαιρα τα δέοντα ώστε οι Ελληνες του Ηνωμένου Βασιλείου να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές του Μαίου 2019.