2019-04-02 10:07:00

Βασίλης Λεβέντης:« Επικοινωνιακή προσπάθεια του Τσίπρα να σώσει το τομάρι του η επίσκεψη στα Σκόπια – Θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη Τσίπρας και Κοτζιάς»

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2019-04-02 10:07:00 Timestamp ID : 1554199620

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6  και στον Γιάννη Πρετεντέρη άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ .
Αναφερόμενος στο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στα Σκόπια, ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι «το ταξίδι του κυρίου Τσίπρα είναι μια προσπάθεια να σώσει το τομάρι του, επικοινωνιακή. Πολλές φορές έχουν γίνει επισκέψεις, όπως και στην Αμερική, ωστόσο δεν έφεραν τίποτα μόνο δημόσιες σχέσεις για τον πρωθυπουργό».

Μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «η προδοσία δεν είναι πάντα προδοσία συνειδητή, είναι και βλακείας. Τρεις προδοσίες έγιναν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, του Καραμανλή του Ιωαννίδη και η τρίτη του Τσίπρα που του είπαν προχώρα και εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου, αλλά θα τον προδώσουν και οι Αμερικανοί. Εξυπηρέτησε τα συμφέροντα του Τραμπ και της Μέρκελ». 

Όπως εκτίμησε ο Βασίλης Λεβέντης «δεν θα περάσει, θα ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών».

«Είναι η προδοσία της Ελλάδας. Του είχα πει μην βάλεις τέτοια προδοσία στην οικογένειά σου. Νομίζω ότι θα δικαστούν ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – 2/4/2019