2019-04-22 16:32:00

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων ο κ. Χρήστος Κώστας, πρόεδρος Σωματείου Ελλήνων Ομογενών Ευρώπης

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2019-04-22 16:32:00 Timestamp ID : 1555950720

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ – 22/4/2019

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων ο πρόεδρος Σωματείου Ελλήνων Ομογενών Ευρώπης κ. Χρήστος Κώστας, ο οποίος συναντήθηκε στην Βουλή με τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη. 

Ο Χρήστος Κώστας πρόεδρος του Σωματείου Ομογένειας Ευρώπης είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής μετά από πρόταση του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων  κου Βασίλη Λεβέντη προς το ΔΣ του Σωματείου και μετα από ομόφωνη απόφαση του , με την οποία εγκρίνει και στηρίζει την υποψηφιότητα του για την Ευρωβουλευτή .

Η αποδοχή της πρότασης του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων βασίστηκε πάνω στην εντιμότητα του προέδρου κου Βασίλη Λεβέντη , την  αποχή του από την διαπλοκή και την διαφθορά , το ηθικό του παράστημα και την επίμονη και κατηγορηματική άρνηση του να αποδεχθεί πολιτικά και προσωπικά οφέλη .

Κεντρικός του άξονας του αγώνα του στην Ευρωβουλή θα είναι τα εθνικά ζητήματα και ιδιαίτερα το Μακεδονικό ζήτημα κόντρα στην συμφωνία των Πρεσπών η οποία αφήνει έκθετο το ζήτημα της ιθαγένειας και της γλώσσας που στο σύνολο της δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα. Θα παρακολουθεί από κοντά και από την θέση του ευρωβουλευτή  την προσφυγή που έχει ήδη καταθέσει στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Επίσης θα προωθήσει τα θέματα της υγείας , της παιδείας, του πολιτισμού και θα καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις στα πλαίσια της κατάρτισης της προγραμματικής περιόδου   2021-2027 της ΕΕ.

Τα μέλη του σωματείου Ομογένειας Ευρώπης αλλά και πολλοί πολίτες από όλες τις περιφέρειες και νομούς  της χώρας μας μόλις πληροφορηθήκανε την υποψηφιότητα του Χρήστου Κώστα την υποδεχθήκανε με ενθουσιασμό και δηλώσανε την αμέριστη υποστήριξη τους στην εκλογή του για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο

Χρήστος Κώνστας
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων 
Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Ομογένειας της Ευρώπης