2019-05-13 08:26:00

Μήνυμα της Μαρίας Μιχελή για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2019-05-13 08:26:00 Timestamp ID : 1557735960

Η Μαρία Μιχελή, υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων, έστειλε στους Έλληνες του εξωτερικού για τις ευρωεκλογές μέσω του "Δορυφόρου" ( https://www.doryforos.org) το παρακάτω μήνυμα προς τον Ελληνισμό της διασποράς.

Υπέρ της ψήφου των ομογενών και υπέρ της εποικοδομητικής συνεργασίας με την οργανωμένη ομογένεια και όλες τις πολιτικές δυνάμεις τάσσεται η Ένωση Κεντρώων και ο πρόεδρός της Βασίλης Λεβέντης.
Η ανεργία έχει μεν εκτονωθεί με τη δραπέτευση προς τα έξω των επιστημόνων αλλά κάθε φορά που ένας Έλληνας βγαίνει εκτός Ελλάδας πληγώνεται η πατρίδα μας.
Οι ομογενείς μας έχουν προσφέρει τα μέγιστα στη μητέρα πατρίδα και έχουν σταθεί στην Ελλάδα στις δύσκολες στιγμές είτε πρόκειται για οικονομικά ή εθνικά ή και πολιτιστικά ζητήματα.
Και στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας οι ομογενείς στάθηκαν δίπλα στον ελληνισμό και στα Δίκαια της πατρίδας.
Στο θέμα των Σκοπίων έγιναν εγκληματικές ενέργειες και μαζί με τους Έλληνες της διασποράς θα δώσουμε τον αγώνα για να ακυρώσουμε στην πράξη την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.
Η Ελλάδα ουδέποτε αξιοποίησε την ομογένεια που είναι και το ισχυρότερο όπλο.
Είναι ευκαιρία να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της Ελλάδας ενάντια σε θέματα που οδηγούν σε αδιέξοδα και χρεώνουν την πατρίδα μας με βάρη που δεν μπορεί να σηκώσει.
Η Ελλάδα για να προχωρήσει χρειάζεται  οικουμενική κυβέρνηση και μία μεγάλη πλειοψηφία 250 εδρών απαλλαγμένη από ακραία φαινόμενα, ακροδεξιά κόμματα και νοσταλγούς του ναζισμού.
Ταυτόχρονα η Ελλάδα πρέπει να δώσει το έναυσμα ώστε να πραγματοποιηθεί τοίδιο και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την άνοδο ακραίων και ακροδεξιών κομμάτων στην εξουσία.
Οι εκλογές της 26ης Μαΐου είναι σημαντικές για το μέλλον της Ευρώπης. Οι ευρωπαίοι πολίτες οφείλουν να στείλουν ένα μήνυμα ηχηρό για μία Ευρώπη ισχυρή που θα ασκεί πολιτικές που θα προάγουν την ευημερία.

Πηγή: https://www.doryforos.org
Προφίλ:http://go.antidiaploki.gr/euroelections2019/%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-micheli-maria/