2019-05-13 11:40:00

Την Ημαθία επισκέφθηκε η υποψ. Ευρωβουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μαρία Σταυρινούδη

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2019-05-13 11:40:00 Timestamp ID : 1557747600

Την Ημαθία επισκέφθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μαρία Σταυρινούδη, την οποία υποδέχτηκε και συνεργάστηκε μαζί της ο πολιτευτής και τουριστικός πράκτορας της περιοχής, Απόστολος Εμμανουηλίδης.

Η κα Σταυρινούδη είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Α.Σ. Νέος Αλιάκμων, στην Άμμο Ημαθίας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Βασίλη Γαλάνη, τον πρόξενο μεταναστευτικής πολιτικής της Αλβανίας κ. Αρτούρ (ο οποίος έζησε και εργάστηκε στο παρελθόν στην περιοχή και βρέθηκε αυτές τις μέρες και πάλι εδώ) και τον Ανδρέα Οβεζίκ, προϊστάμενος τεχνικών στο εργοστάσιο του Συνεταιρισμού, καθώς και με εργαζομένους και μέλη του συνεταιρισμού.

Επίσης, η Μαρία Σταυρινούδη ξεναγήθηκε σε αμπελώνες, ροδακινοκαλλιέργειες και φάρμα με νέο είδος βερικοκιάς, ενώ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να συζητήσει για τα τουριστικά θέματα της Ημαθίας.

Σε δηλώσεις της στο InVeria.gr η Μαρία Σταυρινούδη αναφέρθηκε στα όσα είδε στην Ημαθία, αλλά έθεσε και το πλαίσιο των προτεραιοτήτων που θέτει για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Πηγή : https://www.inveria.gr/2019/05/tin-imathia-episkefthike.html