2019-05-14 11:30:00

Κεντρική Ομιλία Λυδίας Μουζάκα-Ιωαννίδου – 15 Μαΐου στις 20.00

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2019-05-14 11:30:00 Timestamp ID : 1557833400

Σας προσκαλώ με χαρά, την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 20:00 μ.μ., στο MBC Bussiness Center, στην Λεωφόρο Συγγρού 106, στην κεντρική πολιτική μου ομιλία πριν τις προσεχείς Ευρωεκλογές.
Επέλεξα να συστρατευτώ με την Ένωση Κεντρώων, σε μία δύσκολη εποχή για την πολιτική και την Ευρώπη.
Είμαι Κωνσταντινοπολίτισσα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις αλησμόννητες πατρίδες και από 18 ετών, ζω στην Αθήνα στην Ελλάδα μας.
Χρόνια τώρα, έχω επιλέξει να υπηρετώ τους συμπολίτες μου ως Γιατρός, Γυναικολόγος και Ειδικός Μαστολόγος προσφέροντας δωρεάν τις υπηρεσίες μου σε εκατοντάδες γυναίκες και μέλη των οικογενειών τους ανά την Ελλάδα.

Γιατί θεωρώ την κοινωνική προσφορά, όχι επιλογή, αλλά καθήκον μας.

Παράλληλα, εργάζομαι για το ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο ως Επίκουρη Καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και έχω συμβάλλει ως Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, ενημερώνοντας χιλιάδες γυναίκες για την πρόληψη και διάγνωσή του.
Την τελευταία 4ετία εκπροσωπώ την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στον κλάδο της Μαστολογίας.
Προσφορά, όμως, είναι και η πολιτική. Υπάρχει και εκεί η αίσθηση του χρέους. Άλλωστε, δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Ήταν όμως τιμή μου να δουλέψω για την Αθήνα ως Δημοτικός Σύμβουλος.
Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά οι Ευρωεκλογές θα αλλάξουν την πολιτική δυναμική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι πολίτες της Ευρώπης αποφασίζουμε για το συλλογικό μας Αύριο.
Θέλω να συνδράμω μία Ευρώπη που θα αντιστέκεται στον λαϊκισμό.
Θέλω να συμμετέχω σε ένα Ευρωκοινοβούλιο συμμετοχικό που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες των λαών της Ευρώπης. Που δεν θα τους αγνοεί.
Θέλω να εκπροσωπήσω την χώρα μου επάξια, υπηρετώντας τα καλύτερά μας συμφέροντα. Μία Ελλάδα με ισχυρή θέση στην Ευρώπη. Όπως της αρμόζει.

Συχνά απέχουμε. Θεωρούμε πως η πολιτική είναι για άλλους, όχι για μας.
Όμως, πάντα, η Ιστορία γράφεται από αυτούς που συμμετέχουν.
Γιατί όπου υπάρχει Θέληση, υπάρχει και Ελπίδα!