2020-01-21 12:49:00

Η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών της Ε.Ε δίνει λύσεις, όχι οι κραυγές και η μισαλλοδοξία.

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2020-01-21 12:49:00 Timestamp ID : 1579610940

Η εικόνα του κοινοβουλίου σήμερα συνδυασμένη με την αδίστακτη προπαγάνδα των ΜΜΕ διώχνει όλο και πιο πολύ τους νέους από την πολιτική.

Στο κοινοβούλιο βασιλεύει ο φτηνός λαϊκισμός και το ψέμα, στα ΜΜΕ η υποταγή του δημοσιογράφου στις εντολές του εκδότη και του καναλάρχη.

Στην προηγούμενη Βουλή άκουγε πέντε αλήθειες ο κόσμος από το Βασίλη Λεβέντη, τώρα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ελέγχει σχεδόν τα πάντα και επιβάλλει με το ζόρι κλίμα «ευημερίας», ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να ξανακάνει μάταια τον αριστερό κλέβοντας όλα τα λείψανα του παλαιού ΠΑΣΟΚ.

Το επόμενο διάστημα ο μεν Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να παραστήσει τον «κεντρώο», ο δε Τσίπρας ονειρεύεται να γίνει ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, ξεχνάει όμως ότι όταν αντιγράφεις κάποιον γίνεσαι απλά η καρικατούρα του.

Το όλο σκηνικό γελοιοποιούν έτι περαιτέρω «δημοσκοπήσεις», που συντηρούν ένα ψεύτικο τοπίο ίδιο με αυτό των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, όπου Ένωση Κεντρώων δεν υπάρχει πουθενά στο ερωτηματολόγιο και όπου το πολιτικό τοπίο μοιάζει αμετακίνητο με το 30% του λαού και πλέον εκτός χάρτου σχεδιάσεως.

Με άλλα λόγια, δημοσκοπήσεις συντήρησης ενός διεφθαρμένου σκηνικού, η νεολαία εκτός πολιτικής, στη Βουλή σχεδόν όλοι κλητήρες της Αμερικανικής πρεσβείας.

Υπάρχει βέβαια και ο κ. Βελόπουλος, που συνεχίζει να κάνει τηλεοπτικό εμπόριο σκευασμάτων από το «περιβόλι της Παναγιάς», ζητάει έσχατα να «πυροβολούνται στον αέρα» οι προσφυγομετανάστες που επιχειρούν είσοδο στην Ελλάδα.

Από τις νάρκες στα σύνορα και την τοποθέτησή τους σε ξερονήσια, τώρα ο κ. Βελόπουλος προτείνει να τους τοποθετούμε σε καράβια και να πυροβολούμε στον αέρα, θεωρώντας ότι υπάρχει κόσμος που εγκρίνει τέτοιες καταστάσεις.

Θα μας πείτε, τα «κλειστά» κέντρα του κ. Μητσοτάκη, κατ' ουσία φυλακές, πόσο διαφέρουν από τις απόψεις Βελόπουλου; Έτσι, αντί να αγωνίζεται η Ελλάδα μέσω Ευρώπης, να δεχθούν όλα τα κράτη το ποσοστό ξένων που αναλογεί στο καθένα, αντί να αναζητούμε πολιτική λύση στο προσφυγικό, ακούγεται κάθε τρέλα που ενσπείρει φοβία και διαχέει ρατσισμό και κλειστοφοβία. Λείπει από τη Βουλή ο κεντρώος λόγος και επικρατούν νοσηρές και φασίζουσες αντιλήψεις. Το τραγικό είναι ότι ακούγονται απόψεις όπως, κάντε κάτι για το προσφυγικό, ως εάν θα ήταν δυνατόν πατώντας μαγικά κουμπιά να λύσουμε το πρόβλημα. Κωφεύουν όλοι στη θέση της Ένωσης Κεντρώων ότι η Ευρώπη μόνο μπορεί να δώσει τη λύση. Η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών της που είναι η πρώτιστη υποχρέωση της συνιστά λύση και όχι η μισαλλοδοξία των ακραίων στοιχείων της.

Με το να κραυγάζουν οι ακροδεξιοί δεν λύνεται το προσφυγικό. Πρέπει μια σοβαρή ελληνική κυβέρνηση να θέσει το θέμα στην Ευρώπη, γιατί με τις ρατσιστικές κινητοποιήσεις κάποιων γινόμαστε και γελοίοι.

Τέλος, αναφέρουμε ότι η σπουδή με την οποία φέρνει την ενισχυμένη ως εκλογικό σύστημα στη Βουλή ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, φανερώνει ότι προκειμένου να κάνει το δικό του δεν θα διστάσει να οδηγήσει τη χώρα σε περιπέτειες. Όλος ο κόσμος του Κέντρου πρέπει να ετοιμαστεί για πρόωρες εκλογές, που θα είναι σίγουρα διπλές, μια και έχουμε να κάνουμε με μανιακούς αντιδημοκράτες. Ότι και αν έγινε το 2019, το 2020 πρέπει η Ένωση Κεντρώων να εισέλθει στη Βουλή. Αυτό είναι το κοινό μας χρέος.