2020-06-17 11:29:00

Η Ένωση Κεντρώων για τα 32 εκατομμύρια Ευρώ του ΕΟΤ

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2020-06-17 11:29:00 Timestamp ID : 1592393340

     Από την εποχή των περιβόητων πακέτων Μάρσαλ και τα χαστούκια των Αμερικανών σε έλληνες υπουργούς γιατί διαπίστωναν ότι τα δολάρια κατέληγαν σε τσέπες δέκα ατόμων, στις συμβάσεις του Νιάρχου για το διυλιστήριο, τις συμβάσεις της Intracom με τον OTE, του ΔΟΛ για τους εξοπλισμούς των σχολείων, τα ΕΣΠΑ και τους συμβούλους επιχειρήσεων που έχουν διασυνδέσεις και τόσα άλλα αμέτρητα παραδείγματα, φτάσαμε και στους μεγαλοπαράγοντες του τουρισμού της χώρας που σύστησαν εταιρεία διαφήμισης, για να διαφημίσουν το προϊόν τους (Marketing Greece A.E.). Αυτό δεν θα ήταν τόσο παράλογο αν δεν έπαιρναν με απ' ευθείας ανάθεση 32εκ €. την καμπάνια διαφήμισης της χώρας από τον υπουργό τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη (μάλιστα με μετοχικό κεφάλαιο – 1.7 εκ. € και κύκλο εργασιών το 2018 – 1.3 εκ. €).

Είπαμε, ιδιωτικός τομέας βδέλλα στο δημόσιο, είναι το ελληνικό πρότυπο. Τα 4 από τα 9 μέλη του Δ.Σ. του ΕΟΤ που δεν συμφώνησαν, παραιτήθηκαν ή μάλλον τους παραίτησαν. Ο ένας μάλιστα είναι ναύαρχος ε.α αποστρατεία (Ναύαρχος στο Δ.Σ. του ΕΟΤ – Αθάνατη ΝΔ), τουλάχιστον αυτός είχε την αξιοπρέπεια να αρνηθεί αυτή την ''ωραία'' απ' ευθείας ανάθεση.

Απ' ευθείας ανάθεση, απ' τους δήμους και τις περιφέρειες που ταΐζουν τους δικούς τους προσκυνημένους μέχρι την κεντρική εξουσία και τις μεγάλες συμφωνίες.

     Η λογική του πασά και του κοτζαμπάση με το αποφασίζω και διατάζω, η λογική που κρατά τη χώρα 200 χρόνια πίσω. Η λογική που δεν αφήνει τον πραγματικά άξιο να δει ηλίου φως αν δεν προσκυνήσει. Τα τέρατα που καταστρέφουν ζωές και αλλοιώνουν χαρακτήρες ανθρώπων. Αυτοί μας κυβερνούν είτε πίσω, είτε μπροστά απ' την κουρτίνα. Αυτοί που θα χάριζαν 10 νησιά στην Τουρκία προκειμένου να συνεχιστεί το νταβατζιλίκι τους. Αυτοί πού μπροστά στους πρέσβεις Αμερικανών και Γερμανών στέκονται σαν σερβιτόροι σε πολυτελή εστιατόρια. Μια πλέμπα που παριστάνει την αριστοκρατία στους ραγιάδες ωσάν να είναι ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ.

     Οι κοτζαμπάσηδες δεν έφυγαν ποτέ, ούτε και θα φύγουν με τους ραγιάδες που έχουν να κάνουν. Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες και τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας.

Συνέχισε να γονατίζεις αιώνια Ελλάς.