2020-07-30 12:16:00

Προτιμήσαμε τα αναδρομικά

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης : 2020-07-30 12:16:00 Timestamp ID : 1596111360

   Συγκλονίστηκαν οι Έλληνες με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. 

   Ας μάθουμε να διαχωρίζουμε την πίστη από την λογική. Η πίστη είναι καλή και καλά κάνουν όσοι την έχουν, όσοι το νιώθουν, γιατί είναι ένας δρόμος να παλέψεις τους φόβους της ζωής και κυρίως τον φόβο του θανάτου. 

   Στο δια ταύτα, ο Ερντογάν μετέτρεψε την Αγιά Σοφιά σε τζαμί, για να την χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί στην κουβέντα που θα μας σύρει για να μοιράσουμε τα χρυσαφικά μας : 
– Δώστε εκλεγμένο μουφτή στη Θράκη να τον έχω υποχείριο και την ξανακάνω μουσείο, δώστε και λίγη ΑΟΖ. 

Αφήστε τους Τούρκους να επιδεικνύουν σε όλη την Ευρώπη πόσο απολίτιστοι και ανάξιοι είναι να τους ανήκει αυτό το μνημείο και αναλογιστείτε τί μας ανήκει και το κερδίσαμε με πολύ αίμα και πώς θα το διαφυλάξουμε. 
   Ο Ερντογάν μίλησε ξεκάθαρα : ή μοιράζουμε το Αιγαίο ή πόλεμος. Διαλέξτε γιατί η ελευθερία ως το ύψιστο αγαθό είναι και το ακριβότερο. Τέσσερα (4) δις € τα αναδρομικά των συνταξιούχων και 3 δις € κόστιζαν οι φρεγάτες. Διαλέξαμε τα αναδρομικά τελικά και ακυρώθηκαν οι φρεγάτες.

Για να αντιμετωπιστεί ο τουρκικός επεκτατισμός χρειάζεται ομοψυχία, υψηλού επιπέδου διπλωματία και κάποτε πρέπει να αποφασίσουμε να κάνουμε θυσίες για τον εξοπλισμό των Ενόπλων μας Δυνάμεων.