2021-09-01 14:55:00

Επιστολή προς το Βασίλη Λεβέντη, από φίλο από τη Μακεδονία : Βαγγέλης Αποστολάκης, ο Εφιάλτης που έγινε μήλον της έριδος

By antidiaploki
Ημερομηνία αρχικής ανάρτησης 2021-09-01 14:55:00 Timestamp ID : 1630508100

‘Όταν περνούσε ο Τσίπρας, τις Πρέσπες και βάφτιζε με δόξα και τιμή τους Σλάβους Μακεδόνες και τα Σκόπια Βόρεια Μακεδονία έχοντας τον Κοτζιά να φοράει τα καπελάκια κι αυτός να παίρνει γραβάτες για δώρο από τον Ζάεφ (να σε λένε Ζάεφ και να σε φωνάζουν οι Έλληνες Μακεδόνα), έψαχνε επειγόντως για υπουργό Εθνικής Άμυνας μιας και ο Καμμένος που μέχρι το παραπέντε στήριζε τον Τσίπρα, αποχώρησε από την κυβέρνηση.

Ο Πανούλης τα είχε καλά με τους στρατιωτικούς. Αυξήσεις, επιδόματα, γραφικές τελετές με περικεφαλαίες και μόνιμα με στρατιωτική στολή, σαν άλλος Φιντέλ Κάστρο, είχε βολέψει μια χαρά τη σύγχρονη αριστερά που έβγαζε πλέον σπυριά όταν άκουγε για όπλα και στρατό, παρόλο που πήγαινε στην κηδεία του Κάστρο σχεδόν κλαίγοντας για να τιμήσει τον παγκοσμίου φήμης ηγέτη της.

Τότε με την φυγή του Πανούλη δημιουργήθηκε ένα κενό που η αριστερά πλέον δεν μπορούσε να καλύψει μιας και τα Καλάσνικοφ είχαν δώσει τη θέση τους στα φουλάρια, τα λουλουδέ πουκάμισα και τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων. Έπρεπε να βρεθεί κάποιος να ελέγξει τον στρατό και να μην λερώσει και την αριστερά.

Αυτός ήταν ο πρώην διοικητής των ΟΥΚ και ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, που ορκίστηκε υπουργός Άμυνας για να πάνε οι γελοίοι να υπογράψουν στις Πρέσπες. Αυτός που ρεζίλεψε τις ένοπλες δυνάμεις και την ιστορία τους. Την ιστορία ειδικά του Ναυτικού που ούτε τα σκυλιά της Χούντας δεν μπόρεσαν να λερώσουν. Του μόνου σώματος που έκανε κίνημα εναντίον των άχρηστων που πούλησαν την μισή Κύπρο κι έβαλαν μια χώρα στο γύψο του αποφασίζω και διατάζω. Ο άνθρωπος που ρεζίλεψε για μια θέση εξουσίας το πιο μάχιμο σώμα του στρατού, τα ΟΥΚ. Αυτός λοιπόν όλοι νόμιζαν ότι αφού με το ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής δε θα έβγαινε, θα κατέληγε απομονωμένος να κοιτάει στον καθρέφτη τα χάλια του.

Σ’ αυτήν όμως την παρακμασμένη Ελλάδα, ο κύριος αυτός έγινε μήλον της έριδος μιας κι ο Μητσοτάκης βρήκε στο πρόσωπό του αυτό που έψαχνε για την θέση του Χαρδαλιά που άφησε κυριολεκτικά πίσω του καμμένη γη. Εκτέθηκε ο Μητσοτάκης ο πρώην πολέμιος και υβριστής αλλά νυν υμνητής των Πρεσπών τρώγοντας 2 χυλόπιτες σε μια μέρα από τον Εφιάλτη που έγινε υπουργός για να καλύψει τον άλλο που παραιτήθηκε λόγω Πρεσπών . Αλλά οι νεοδημοκράτες ακόμη και απ’ αυτά δεν πείθονται ότι ο Κούλης έτριβε τα χέρια όταν υπέγραφε ο άλλος στις Πρέσπες και έδινε το ΟΚ στις πρεσβείες όταν έκλειναν οι πόρτες.

Ο λαός αυτής της χώρας δεν είναι τόσο βλάκας, ξεπουλημένος είναι και κοιτάει μόνο να γεμίσει την κοιλιά με οποιοδήποτε τρόπο, γλείψιμο, κλέψιμο, λάδωμα ή κομπίνα. Αδούλευτα φράγκα και καλοπέραση έχουν γίνει οι μέγιστες αξίες. Τί κι αν συνοδεύονται από προσκύνημα και πτώση αξιών. Λεφτά να υπάρχουν.

Περιμένω να δω την τιμωρία μας από αυτήν την κατάπτωση. Συνήθως μας τιμωρούσαν οι Τούρκοι αλλά έχουμε εξαθλιωθεί τόσο που ακόμα και το Αιγαίο θα μοιράζαμε ευχάριστα προκειμένου να μην ζοριστούμε.

Άρα η τιμωρία θα έρθει εκεί που μόνο μας πονάει : στην τσέπη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ