2022-07-09 10:00:00

Ο Δημήτριος Πλαστήρας νέος επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της ‘Ενωσης Κεντρώων

By antidiaploki

Ο Δημήτριος Πλαστήρας νέος επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της 'Ενωσης Κεντρώων

                                                                                                       Αθήνα, 9/7/2022

Θέλω να ευχαριστήσω Τον πρόεδρο της ‘Ενωσης Κεντρώων για τα καλά του λόγια σας και να τονίσω πρώτιστα την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στο πρόσωπό μου ο πρόεδρος μας, ένας καθ’ όλα άξιος πολιτικός ηγέτης, ο οποίος εδώ και 40 και πλέον χρόνια δίνει τη μάχη της αλλαγής νοοτροπίας και συμπεριφοράς του εκλογικού σώματος.

Διαπιστώνει καθημερινά ο Έλληνας πολίτης ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πολιτικό κοινό στο μεταπολιτευτικό μας σύστημα.

Αυτή είναι η έλλειψη του υπεύθυνου πολιτικού λόγου που να εκφράζεται από τη φωνή του μέτρου και της λογικής, όπως ακριβώς 40 και πλέον χρόνια τώρα που προσπαθεί να φέρει το νέο πολιτικό ύφος και ήθος στην Ελλάδα η Ένωση Κεντρώων και ο Βασίλης Λεβέντης.

Θα πρέπει λοιπόν το εκλογικό σώμα, το οποίο μονίμως διαμαρτύρεται ότι δεν είναι αρκετά τα θετικά στοιχεία που προσέφεραν τα μεταπολιτευτικά κόμματα στην Ελληνική κοινωνία, να συνειδητοποιήσει ότι μόνο η φωνή του μέτρου και της λογικής, η φωνή της Ένωσης Κεντρώων είναι αυτή που οραματιζόταν και οραματίζεται μία Ελλάδα προόδου και ευημερίας των πολιτών της.

Μία Ελλάδα, η οποία θα διαθέτει πολίτες ενεργούς με εργασία και όχι μία Ελλάδα όπως τη θέλουν τα συστημικά κόμματα ανεπάγγελτων και άεργων επαγγελματιών πολιτικών.

Είμαι σίγουρος ότι το πλεονέκτημα που μας παρέχει ο κ. Λεβέντης, αυτή τη φορά θα τύχει της άμεσης επιλογής του εκλογικού σώματος,  θα διορθώσει την ψήφο του και θα στείλει την Ένωση Κεντρώων στο ελληνικό κοινοβούλιο, με μία ισχυρή εκπροσώπηση ώστε να μπορέσουμε να συμβάλουμε στην επίλυση των επίμαχων θεμάτων που απασχολούν τη χώρα μας.

Άλλωστε είμαστε οι μοναδικοί που ούτε μνημόνια ψηφίσαμε, αλλά ούτε και τη συνθήκη των Πρεσπών, ήμασταν οι πρώτοι που αναδείξαμε το δημογραφικό πρόβλημα και το πρόβλημα της μετανάστευσης αλλά και το κυριότερο, ότι σήμερα που η ελληνική κοινωνία άγεται και φέρεται, ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων ήταν αυτοί οι οποίοι δεν ψήφισαν ποτέ περικοπές μισθών και συντάξεων.

Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω τον κ. Βασίλη Λεβέντη, για την τιμή που μου έχει κάνει και να σας διαβεβαιώσω κ. Λεβέντη, ότι θα τύχετε της αμέριστης συμπαράστασης μου και συνδρομής ώστε να πετύχουμε στο δύσκολο έργο που μας περιμένει και ευχόμαστε να μας απλουστεύσει το έργο αυτό το εκλογικό σώμα με την επιλογή του και την είσοδο της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή.

Σχετικός σύνδεσμος :  https://www.youtube.com/watch?v=_Q5LLhFJSmE&t=465s

Γραφείο Τύπου ‘Ενωσης Κεντρώων

press@enosi-kentroon.gr

d.plastiras@enosi-kentroon.gr

'Ενωση Κεντρώων
Καρόλου 28, Αθήνα, 104 37
Τηλ : 210 5220357, 210 4138682
Fax: 210 5246864
www.antidiaploki.gr
info@antidiaploki.gr
www.enosi-kentroon.gr
Union of Centrists (Enosi Kentroon) Karolou 28, 10437, Athens, Greece Tel : +30 210 5220357, +30 210 4138682 Fax : +30 210 5246864 www.antidiaploki.gr info@antidiaploki.gr www.enosi-kentroon.gr
Π Παρακαλώ μην εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα εκτός και εάν είναι απολύτως απαραίτητο.
Εξοικονομήστε ενέργεια και χαρτί. Σβήστε τον υπολογιστή σας όταν δεν θα τον χρησιμοποιήσετε για ώρα και ειδικότερα το βράδυ..


P Please do not print this e-mail unless absolutely necessary
Save energy: switch off your PC should you are planning to not use it for a long time, especially during night hours.