2024-04-18 14:31:36

ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΩΝ

By antidiaploki

Τα ψηφοδέλτια των διαφόρων κομμάτων βρίθουν ηθοποιών , παρουσιαστών, δημοσιογράφων, ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για ανθρώπους που πέτυχαν σε κάποιο τομέα και επιχειρούν να εξαργυρώσουν τη φήμη τους με μια θέση στην Ευρωβουλή. Ούτε γνωρίζουν οι ίδιοι την ευρωπαϊκή νομοθεσία, ούτε για την Ευρώπη έχουν αγωνιστεί, αλλά και για την Ελλάδα τίποτα δεν έχουν κάνει. Τι και αν γίνει ευρωβουλευτής ο Πύρρος Δήμας , η Ελεονώρα Μελέτη, ο Παπανώτας, ο Ζαγοράκης, ο Παππάς, ο Αντώναρος, ο Ρουσόπουλος, ο Μεϊμαράκης, η Μπεκατώρου, ο Λοβέρδος και όλοι αυτοί.

Ο λαός μας τους γνωρίζει και από την καλή και από την ανάποδη και καλείται να ψηφίσει αυτούς που δεν του προσέφεραν κάτι ουσιώδες.

Κόμματα ξεπεσμένα στη συνείδηση του κόσμου που βάζουν πρώτη γραμμή αμφισβητούμενους υποψηφίους, ξεκουφαίνουν καθημερινά τα αυτιά των Ελλήνων, Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αυτή, ίσως έκαναν λάθος οι Ευρωπαίοι που δέχτηκαν την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ πρεσβεύει μια άλλη Ελλάδα, μια Ελλάδα συνοχής και ανάπτυξης, όπου οι μετριότητες δε θα είναι υποψήφιοι, αλλά θα είναι αυτό που αξίζουν, δηλαδή κολαούζοι του Μητσοτάκη και Κασσελάκη.