2020-11-01

1η Νοεμβρίου 2020 : Ελάχιστος φόρος τιμής στον Γεώργιο Παπανδρέου

By Γραφείο Τύπου

   Ελάχιστο φόρο τιμής στον Γέρο της Δημοκρατίας, έδωσε σήμερα, 1η Νοεμβρίου 2020, ο Βασίλης Λεβέντης, με αφορμή τη συμπλήρωση 52 ετών από το θάνατο του Γεώργιου Παπανδρέου, στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών.

Πληγωμένος ηθικά ο Γεώργιος Παπανδρέου, που ενώ είχε λάβει την εντολή του λαού για να κυβερνήσει, με ποσοστό 52%, έφυγε από τη ζωή εν μέσω της επικράτησης της Χούντας των Συνταγματαρχών. Της ίδιας Χούντας που μείωσε τη χώρα μας, ηθικά, διπλωματικά και εδαφικά με την απώλεια εδαφών της Κύπρου.

Θα ήταν πολύ διαφορετική η Ελλάδα εάν ο Κων/νος Μητσοτάκης το 1965, δεν ανέτρεπε την Κυβέρνηση του Γέρου της Δημοκρατίας. 
Εμείς σήμερα δεν υποστέλλουμε τη σημαία. Το λαό δεν τον υπηρετείς μια φορά μόνο αλλά όποτε σε καλεί να το κάνεις. Η δεύτερη υπόσταση της πατρίδας είναι η δημοκρατία. Πατρίδα με χούντα και φασισμό, δεν νοείται.

Δίνουμε την υπόσχεση στο λαό, δίπλα στο μνημείο του Γεώργιου Παπανδρέου οτι θα ξαναβάλουμε την ‘Ενωση Κεντρώων στη Βουλή, όσο λυσσαλέα και αν μας πολεμά το κατεστημένο των ΜΜΕ, του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα.